Redactie misdaad 1 reactie(s) do 27 januari 2022, 19:00

Uitzendbureau verdacht van verduistering; woning in Doetinchem doorzocht

Laatst bijgewerkt: donderdag 19:00 uur
ULFT / DOETINCHEM – De Opsporingsdienst van de Arbeidsinspectie heeft op woensdag 26 januari een uitzendbureau in ’s-Heerenberg, een administratiekantoor in Ulft en een woning in Doetinchem doorzocht. Twee medewerkers van het uitzendbureau zijn aangehouden. De doorzoeking stond onder leiding van het Functioneel Parket.

Het uitzendbureau wordt verdacht van valsheid in geschrifte en verduistering. Vermoedelijk hebben zij hun werknemers niet altijd het loon uitbetaald dat was afgesproken. Ook bestaat het vermoeden dat zij handtekeningen van werknemers vervalst hebben.

Tijdens de doorzoeking in de drie panden is onder meer beslag gelegd op fysieke en digitale gegevens, contant geld en waardevolle spullen. Ook zijn verschillende bedrijfsauto’s doorzocht.

Deel dit artikel

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.