Logo 112Doetinchem

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 13 oktober 2023, 16:42

Scholiere (14) overleden na aanrijding op rotonde in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: vrijdag 13 okt 2023 om 23:14 uur

DOETINCHEM – Op de rotonde aan de Energieweg in Doetinchem gebeurde vanochtend rond 09:00 uur een ongeluk waarbij een 14-jarige meisje uit Wehl ernstig gewond is geraakt. De scholiere kwam in botsing met een auto.

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse en landde op een vlakbij gelegen bouwterrein. De in de helikopter aanwezige trauma-arts heeft de hulpdiensten geassisteerd. De scholiere is onder begeleiding met een de trauma-arts naar het Radboud in Nijmegen gebracht.

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben of beelden hebben van een camera of dashcam. Melden kan via 0900-8844.

Update

Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. Het verdere onderzoek naar de toedracht van het ongeluk tussen de fietser en automobilist loopt.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.