Redactie overig 0 reactie(s) di 21 december 2021, 16:36

Politie Doetinchem zoekt getuigen van scooterdiefstallen

DOETINCHEM – Op zondag 19 december 2021 omstreeks 12:00 uur trof de politie in de omgeving van de Torontastraat en Kapperskolkweg in Doetinchem twee scooters aan welke van diefstal afkomstig bleken te zijn.

Ter hoogte van de school De Kleine Prins aan de Torontostraat zagen agenten een persoon bij twee scooters. Toen deze persoon de politie zag ging hij er direct vandoor op één van de scooters. De achtergebleven scooter bleek van diefstal afkomstig te zijn. De scooter waar de persoon op vandoor ging troffen zij vervolgens op de Kapperkolksweg en bleek ook van diefstal afkomstig.

Het is de politie helaas niet gelukt de persoon die er op de gestolen scooter vandoor ging op heterdaad aan te houden. Daarom zijn zij op zoek naar getuigen die meer weten over de persoon die tot onze aankomst, dus zondag 19 december 2021 omstreeks 12:00 uur, bij de scooters stond aan de Torontostraat en vervolgens op een scooter naar de Kapperskolkweg is gevlucht.

Heeft u deze persoon (mogelijk) gezien of heeft u anderszins meer informatie over de diefstallen, neem dan contact op via 0900-8844 onder vermelding van kenmerk 2021590434.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons