Logo 112Doetinchem

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 09 maart 2021, 17:18

Voel je je onveilig thuis, op school of ergens anders?

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:51 uur

Zit jij met een probleem, maar weet je niet met wie je hierover kunt praten? Of voel je je onveilig thuis, op school of ergens anders?

Het is goed als je iemand kan vinden die je vertrouwt en bij wie je je verhaal kwijt kan. Soms is het spannend om je verhaal in het echt aan iemand te vertellen. Dan is het goed om te weten dat je dit ook anoniem kan doen, bijvoorbeeld via een chat op internet.

Je kan bijvoorbeeld gaan naar www.kindertelefoon.nl/chat, hier kan je terecht met vragen over allerlei onderwerpen, zoals verliefdheid, somberheid, angst, en nog veel meer.

Als je je ergens niet veilig voelt of als je te maken krijgt met geweld, dan kan je met iemand chatten via www.veiligthuis.nl of www.fier.nl/chat.

Op deze sites kan je chatten met iemand die naar je kan luisteren, die je advies kan geven of die je kan helpen. Bij acuut gevaar bel 112.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.