Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 oktober 2020, 2:31

Busje in puin na botsing met boom in Barchem, bestuurder slechts lichtgewond

Laatst bijgewerkt: zondag 14:20 uur

BARCHEM – Op de Schoneveldsdijk bij Barchem is zondagavond 4 oktober een bestuurder van een bedrijfsbusje slecht lichtgewond geraakt na een botsing tegen boom. De man is voor controle naar een ziekenhuis gebracht.

De bestuurder reed kort voor 22.00 uur in de richting van Barchem. In een scherpe bocht schoot het busje rechtdoor en botste tegen boom. Hoewel er van het busje weinig over is, kwam de bestuurder er goed vanaf. Hulpdiensten, waaronder de brandweer, waren snel ter plaatse. De bestuurder, die alleen aan zijn arm en enkel gewond leek, kwam er goed vanaf. Volgens omwonenden word de bocht en gehele weg gebruikt als ‘racebaan’ en dat het vaak maar nèt goed gaat.

De bestuurder van het bus, die gekanteld in de greppel tot stilstand kwam, is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. Het busje moest als verloren worden beschouwd en is afgesleept.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.