Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 oktober 2020, 2:23

Auto crasht in greppel Baak, bestuurder niet meer aanwezig

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:20 uur

BAAK – De hulpdiensten waaronder de brandweer zijn zondagavond 4 oktober gealarmeerd voor een ongeval op de Bontekoeweg in Baak.

De hulpdiensten waren snel ter plekke alleen bij aankomst troffen zij een voertuig aan in een greppel met veel schade. Van de bestuurder was geen ieder spoor te bekennen. Volgens omstanders zou deze gevlucht zijn na de aanrijding. De hulpdiensten hebben nog in de omgeving gekeken maar troffen niemand aan waarop zij weer met vervolg gingen.

De politie heeft een lintje gespannen rondom de auto. Deze wordt op een later tijdstip afgesleept.

Waarom de bestuurder er vandoor ging is nog volstrekt onduidelijk. De politie doet verder onderzoek om meer informatie te achterhalen.

112 Baak

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Baak lees je in onze categorie 112 Nieuws Baak. Alle 112 alarmeringen uit Baak kan je live volgen via 112 meldingen Baak.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.