Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 maart 2020, 16:45

Dieven in Doetinchem verstoppen gestolen katalysatoren onder motorkap

Laatst bijgewerkt: zondag 14:17 uur

DOETINCHEM – De politie in Doetinchem heeft twee dieven aangehouden die het gemunt hadden op de katalysator van de Toyota Prius. Onder de motorkap van hun auto hadden ze drie van die onderdelen verborgen.

De politie kwam de mannen van 35 en 38 uit respectievelijk Den Bosch en Bulgarije op het spoor na een melding uit de wijk Dichteren. Om 1.15 uur werd daar een bewoner wakker van een vreemd geluid. Toen hij ging kijken, zag hij dat twee mannen zich verdacht gedroegen en daarna wegreden in een auto.

Gewaarschuwde agenten zagen de bewuste auto later rijden in de wijk Wijnbergen en gaven de bestuurder een stopteken. In de wagen lag inbrekerswerktuig en onder de motorkap vond de politie de drie katalysatoren. Een daarvan bleek te zijn gestolen in de wijk Dichteren. Waar de andere twee vandaan komen, is nog niet bekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.