Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 februari 2020, 19:44

Woningbrand in Doetinchem blijkt buitenbrand

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:17 uur

DOETINCHEM – Hulpdiensten rukten woensdagavond 19 februari groots uit voor een woningbrand aan het Hoefbladveld in Doetinchem. Tijdens het aanrijden van twee blusvoertuigen, een watertankwagen en een hoogwerkerwerd werd er al opgeschaald naar het sein middelbrand. Het zou gaan om een uitslaande keukenbrand.

Bij aankomt van de brandweer bleek het echter te gaan om een buitenbrand. Volgens Alarmeringen Doetinchem kwam de melding om 19:21 uur binnen. Stookhout bij het schuurtje had vlam gevat. De boeiboorden van de dakgoot vatte hierdoor ook vlam. Door snel optreden kon de brandweer overslag naar de woning voorkomen.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.