Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 18 februari 2020, 22:20

Auto slaat over de kop bij eenzijdig ongeval op de Bontekoeweg in Baak

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:17 uur

BAAK – Op dinsdag 18 februari zijn de hulpdiensten rond 21:45 uitgerukt naar de Zutphen-Emmerikseweg in Baak. Uiteindelijk bleek het adres niet te kloppen en moesten ze op de Bontekoeweg zijn.

Door een onbekende oorzaak is een auto over de kop gevlogen. Een persoon wordt in de ambulance nagekeken. Door het ongeval was de weg tijdelijk minder goed begaanbaar. Doordat het ging om buitengebied, hadden maar weinig automobilisten er last van. Er is een boom uit de grond gereden door de klap. Het slachtoffer is meegenomen met de ambulance.

112 Baak

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Baak lees je in onze categorie 112 Nieuws Baak. Alle 112 alarmeringen uit Baak kan je live volgen via 112 meldingen Baak.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.