Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 04 februari 2020, 17:22

Bestuurder Mercedes dumpt hoeveelheid drugs na lange achtervolging

Laatst bijgewerkt: zondag 14:17 uur

BABBERICH – Maandagavond 3 februari stonden agenten van het Grensoverschrijdend Politie Team, kortweg het GPT, bij de grens met Duitsland. Het GPT bestaat uit agenten van de Duitse Polizei, Koninklijke Marechaussee en de Nederlandse Politie.

Omstreeks 20.00 uur zagen zij een zilveren Mercedes-Benz de grens over rijden. Daarop besloten zij de auto te controleren. Bij het geven van het stopteken ging deze er hard vandoor. Met snelheden boven de 250 km/h is deze even later op de snelweg in Duisburg gecrasht. Daarbij is de bestuurder, met de Duitse nationaliteit, aangehouden.

Bij zijn aanhouding gooide hij een grote tas met drugs weg. In deze tas zat een hoeveelheid van 6 kg heroïne en 1 kg marihuana. Vlak voor de aanhouding heeft deze verdachte nog een politievoertuig geramd.

Het onderzoek zal worden gedaan door de Duitse politie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.