Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 januari 2020, 0:49

Flinke rookontwikkeling bij grote brand in Aalten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:17 uur

AALTEN – Op dinsdagavond 28 januari is de brandweer uitgeruk voor en grote brand in Aalten. Deze woedt aan de Vierde Broekdijk. In het pand zit een interieurbouwer.

De brand is volledig uitslaand en veroorzaakt veel rook. De brandweer roept op ramen en deuren te sluiten. Ook wordt geadviseerd mechanische ventlitatie uit te zetten. Diverse brandweerkorpsen zijn opgeroepen om de brand te bestrijden.

Het naastliggende bedrijf wordt door de brandweer natgehouden om te voorkomen dat de brand overslaat. Ook enkele vrachtwagens die in de buurt staan, worden met water natgehouden.

112 Aalten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Aalten lees je in onze categorie 112 Nieuws Aalten. Alle 112 alarmeringen uit Aalten kan je live volgen via 112 meldingen Aalten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.