Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 januari 2020, 16:36

Politie zoekt onbekende jongen na ongeval op kruising in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 14:17 uur

DOETINCHEM – Woensdagmorgen 8 januari 2020 omstreeks 08:10 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Leerinkstraat met de Kelderlaan in Doetinchem.

De bestuurder van een bromscooter welke over de Kruisbergseweg reed (komende vanuit het centrum) moest plotseling uitwijken en remmen omdat er op voornoemde kruising een jongeman op zijn fiets plotseling de weg over wilde steken. Hierdoor kwam de bestuurder ten val en werd later met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De jongen die over wilde steken was ongeveer 13 a 14 jaar oud, had blond stekelig haar en droeg donkere kleding. Hij fietste op een donkere (vermoedelijk zwarte) transportfiets zonder mandje er op. Hij is nog even ter plaatse gebleven en heeft nog gepraat met een omstander, maar helaas is zijn identiteit niet bekend geworden.

Kent u deze jongen of bent u deze jongen, wilt u dan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.