Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 januari 2020, 15:33

Vrouw (34) omgekomen bij ernstig ongeval met veewagen in Hengelo (gld)

Laatste update: 1 jaar geleden

HENGELO – Op vrijdagmiddag 10 januari heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden in het buitengebied tussen Zelhem en Hengelo (Gld). Hierbij is een 34-jarige vrouw uit Aalten om het leven gekomen.

De hulpdiensten werden kort voor half drie opgeroepen voor het eenzijdige ongeval ter hoogte van de kruising van de 2e Berkendijk en de Rijnweg. Een kleine veewagen met daarachter een trailer botste tegen een boom.

Volgens omstanders zou de pony die in de trailer werd vervoerd er bij de klap uit zijn geslingerd. Het dier is gecontroleerd door een dierenarts maar lijkt niet gewond te zijn geraakt. In de wagen zat ook een hond, die na de crash is weggelopen. Omstanders en hulpdiensten hebben de hond, een Duitse herder, in de buurt gevonden en proberen hem te vangen.

De bestuurster van de wagen was de enigste inzittende van het voertuig. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeluk.

Update

De politie melde eerder vandaag dat het slachtoffer een 24-jarige vrouw uit Groenlo was maar trok dit bericht rond half acht terug op Twitter, en gaf aan dat het om een 34-jarige vrouw uit Aalten gaat.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons