Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 januari 2020, 22:40

Man uit Borculo scheldt politie uit op Facebook en krijgt geldboete

Laatst bijgewerkt: zondag 14:17 uur

BORCULO – Een 53-jarige man uit Borculo heeft een geldboete gekregen. Hij had een beledigende reactie op een Facebook-bericht van een politieteam uit Overijssel geplaatst, zo werd maandagavond bekend.

De man reageerde onder een bericht met de afkorting A.C.A.B., dat staat voor All Cops Are Bastards. Een vrije vertaling van alle agenten zijn klootzakken.

De politie wist de man op te speuren. Een rechter besloot vervolgens dat er sprake is van een strafbare belediging en legde een geldboete op.

‘Het gebruik van dit soort woorden is niet aan te raden, ook niet wanneer je denkt dit anoniem vanachter een toetsenbord te kunnen doen. De politie is hier scherp op en zal degene dan ook trakteren op een proces-verbaal’

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.