Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 28 december 2019, 19:09

Politie heeft bestuurder in beeld die doorreed na dodelijk ongeluk in Doesburg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:17 uur

DOESBURG – De politie heeft inmiddels zicht op een mogelijke bestuurder van de auto die bij het ongeval in Doesburg betrokken zou zijn. Bij dat ongeluk kwam een vrouw van 80 jaar uit Velp om het leven.

De politie gaat verder met het onderzoek en zoekt uit wat de rol van deze persoon precies is geweest. De auto die mogelijk betrokken is bij het ongeval is in beslag genomen en zal worden onderzocht.

De bestuurder reed rond 17.00 uur tegen een personenwagen. Die wagen raakte van de weg. Een 80-jarige vrouwelijke passagier kwam om het leven, een 81-jarige man ligt ernstig gewond in het ziekenhuis. Een 49-jarige man en een 51-jarige vrouw raakten lichtgewond.

112 Doesburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doesburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Doesburg. Alle 112 alarmeringen uit Doesburg kan je live volgen via 112 meldingen Doesburg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.