Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 31 oktober 2019, 2:30

Politie vindt vuurwapen tijdens verkeerscontrole in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 14:16 uur

DOETINCHEM – Woensdagavond heeft de politie een verkeerscontrole gehouden aan de Roerstraat en later op het parkeerterrein van Woonboulevard Doetinchem Oost aan de Havenstraat.

Tijdens deze verkeerscontrole werd er nabij de controlelocatie een vuurwapen aangetroffen op de grond ter hoogte van de ingang van de Praxis. De hondengeleider kwam ter plaatse en heeft het vuurwapen veiliggesteld voor nader onderzoek.

Naast deze vondst werd er in de controlestraten in totaal 33x proces verbaal opgemaakt voor onder andere de volgende feiten:
– Snelheid;
– Negeren rood licht;
– Niet dragen van de gordel;
– Vasthouden mobiele telefoon tijdens rijden;
– Onverzekerd rijden;
– Rijden zonder rijbewijs;
– Gladde banden (twee waarvan het metalen karkas van de band zichtbaar was!)

Tevens heeft er op de Havenstraat een radarvoertuig gestaan die in totaal 353 x een snelheidsovertreding heeft geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg daarbij 104 km/u daar waar 50 km/u was toegestaan. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Tevens krijgt de bestuurder een cursus van het CBR voor een educatieve maatregel gedrag.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.