Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 oktober 2019, 21:33

Grote uitslaande brand in kozijnenfabriek Zelhem

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:16 uur

ZELHEM – Op vrijdagavond 11 oktober is er rond 21:00 uur brand ontdekt in een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg in het Gelderse Zelhem. De brandweer schaalde met een kwartier op naar het sein ‘zeer grote brand’ en is groot materieel uitgerukt.

Bij aankomst van de eerste brandweerlieden sloegen de vlammen al uit het dak van het gebouw. Volgens de Veiligheidsregio op Twitter gaat het om een kozijnenfabriek en spuiterij. De brand veroorzaakt veel rookontwikkeling. De brandweer zet in op uitbreiding naar andere panden.

112 Zelhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zelhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Zelhem. Alle 112 alarmeringen uit Zelhem kan je live volgen via 112 meldingen Zelhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.