Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 oktober 2019, 16:29

Automobilist (20) overleden bij ernstig ongeval in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:16 uur

DOETINCHEM – Bij een ernstig eenzijdig ongeluk nabij de kruising Kruisbergseweg met de Bezelhorstweg in Doetinchem is woensdagmiddag een 20-jarige automobilist uit Warnsveld om het leven gekomen. Getuigen van het ongeluk, waaronder enkele jonge meisjes, zijn door de politie in de buurt opgevangen.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 14.45 uur. De automobilist reed vanuit Doetinchem in de richting van Velswijk. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder in de chicane de macht over het stuur, belandde in een slip en botste zijwaarts tegen een boom. De politie, die vrij snel ter plaatse was, haalde de man uit de auto maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De omgeving van het ongeluk werd lange tijd afgesloten voor verkeer. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.