Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 oktober 2019, 16:32

Grote uitslaande brand bij garagebedrijf in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 14:16 uur

DOETINCHEM – Bij een garagebedrijf aan de Industriestraat in Doetinchem woedt maandagmiddag een grote uitslaande brand.

Over de oorzaak van het vuur is nog niets bekend. De omgeving is afgezet. Er is sprake van forse rookontwikkeling. Mensen krijgen het advies uit de rook te blijven en ramen en deuren te sluiten. Er is inmiddels ook een NL Alert verzonden.

De Veiligheidsregio laat weten dat het vuur niet is overgeslagen naar het aangrenzende garagebedrijf. Ook andere panden konden worden gered. Voor de nabluswerkzaamheden komt een sorteergrijper en blijft er 1 blusvoertuig, de hoogwerker en materiaal voor de waterwinning ter plaatse. Het pand is door de brand verwoest, er zijn geen slachtoffers gevallen.

Roetdeeltjes

In het gebied tussen de brand  aan de Industriestraat en het treinstation Doetinchem zijn roetdeeltjes terecht gekomen. Deze deeltjes kunnen met handschoenen aan worden weg gegooid bij het restafval.

Oorzaak

De brand lijkt te zijn ontstaan door kortsluiting in één van de auto’s.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.