Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 oktober 2019, 15:12

Vrouw (20) om het leven gekomen bij ongeval in Harfsen

Laatst bijgewerkt: zondag 10:49 uur

HARFSEN – Op de Lochemseweg in Harfsen heeft afgelopen nacht een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Hierbij kwam een 20 -jarige vrouw uit Urk om het leven.

Het ongeval gebeurde even voor 03.30 uur op de Lochemseweg nadat zij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De vrouw botste vervolgens met haar auto tegen een boom. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, ook een traumahelikopter werd opgeroepen maar tijdens het aanvliegen werd deze afgemeld. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

De politie zetten direct de omgeving af om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De auto werd afgeschermd met een zwart zeil. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar het ongeval om de exacte oorzaak te kunnen achterhalen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.