Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 24 augustus 2019, 21:19

Uitslaande schuurbrand op de Zeddamseweg in Kilder

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:16 uur

KILDER – Op zaterdag 24 augustus is de brandweer rond 20:00 uur uitgerukt naar de Zeddamseweg in Kilder. De brand werd al snel opgeschaal naar middelbrand.

Een schuur naast een woning staat in brand. De oorzaak van de brand is niet bekend. Brandweer is met meerdere wagens aanwezig om de brand te blussen. De bewoners zijn uit het pand en er zijn geen dieren in de schuur. Het gaat om een uitslaande brand.

Update

De brandweer geeft brand meester. De schuur kan als verloren worden beschouwd. De woning heeft tijdens controlewerkzaamheden lichte schade opgelopen. Er raakte niemand gewond. De oorzaak is onbekend. Salvage handelt de schade verder af.

112 Kilder

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Kilder lees je in onze categorie 112 Nieuws Kilder. Alle 112 alarmeringen uit Kilder kan je live volgen via 112 meldingen Kilder.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.