Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 juli 2019, 17:12

Koeien in veiligheid gebracht bij grote natuurbrand in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:15 uur

DOETINCHEM – De brandweer is ter plaatse bij brand in een weiland ter hoogte van de Ooijmanlaan in Doetinchem. De brand is opgeschaald naar grote brand.

De brand in weiland zou zich snel verspreiden in richting van A18, Rijkswaterstaat is in kennis gesteld vanwege rookontwikkeling. In het weiland staan ook enkele koeien, deze worden afgeschermd van het vuur en de rook. Brandweerlieden van de posten Doetinchem, Wehl en Silvolde bestrijden de brand, ook twee waterwagens zijn ter plaatse om tankautospuiten te voorzien van water.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.