Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 13 juni 2019, 16:28

Politie zoekt dader van steekincident op de JF Kennedylaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:15 uur

DOETINCHEM – De politie in Doetinchem zoekt getuigen van steekincident omgeving JF Kennedylaan / Kalverstraat met de Markthalstraat.

Op woensdagavond 12 juni rond 23.00 uur werden agenten naar de JF Kennedylaan gestuurd in verband met een steekincident. Het slachtoffer was gewond aan zijn arm. De dader of daders waren er lopend vandoor gegaan.

Op dit moment is een beperkt signalement van één dader bekend. Dat betreft een jongeman van ongeveer 18 jaar oud, lengte ongeveer 1.80 m en een licht getinte huidskleur. Hij droeg een licht gekleurd vest met capuchon.

De politie zoekt getuigen. Heb jij iets gezien van dit incident in de buurt? Weet u meer, belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M op 0800-7000.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.