Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 09 juni 2019, 18:17

Hulpdiensten rukken uit voor auto in de sloot bij Henglo Gld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:15 uur

HENGELO GLD – Op zondag 9 juni zijn de hulpdiensten even voor 18:00 uur opgeroepen voor een éénzijdig ongeval op de Veldhoekseweg (N315) in het buitengebied van het Gelderse Hengelo. Hierbij raakte niemand gewond.

Een personenauto kwam vanuit Ruurlo en reed richting Zelhem, toen het voertuig in buurtschap Veldhoek door nog onbekende oorzaak in een sloot naast de weg tot stilstand kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De gealarmeerde brandweerlieden hoefden weinig te doen. De auto zal worden opgehaald door een berger.

Opmerkelijk, de auto meldde het ongeval zelf bij de alarmcentrale nadat het systeem in het voertuig merkte dat het van de weg was geraakt. Dit meldde de politie ter plekke.

112 Hengelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hengelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Hengelo. Alle 112 alarmeringen uit Hengelo kan je live volgen via 112 meldingen Hengelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.