Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 mei 2019, 16:34

Duitse motorrijder gaat onderuit tijdens actietocht in Baak

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:15 uur

BAAK – Op de Toverstraat in Baak is zondagochtend 26 mei een Duitse motorrijder tijdens een toertocht, georganiseerd door de Duitse politie, gewond geraakt tijdens een valpartij. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde kort na 10.30 uur. De motorrijder ging na een bocht via de berm onderuit en raakte gewond. Omdat de Duitse politie met twee motoren mee reden, sloten zij direct de weg af. De motorrijder maakte deel uit van een grote club motoren die meereden om geld op te halen voor zieke en arme kinderen in Duitsland.

De motor raakte door het ongeluk zwaar beschadigd en moest worden afgesleept. Na afhandeling ging de Duitse politie met de club motoren met vervolg.

112 Baak

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Baak lees je in onze categorie 112 Nieuws Baak. Alle 112 alarmeringen uit Baak kan je live volgen via 112 meldingen Baak.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.