Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 april 2019, 16:37

Automobiliste in Doetinchem rijdt fietser omver en botst tegen bushokje

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:15 uur

DOETINCHEM – Op de kruising Bevrijdingsstraat met de Churchillstraat in Doetinchem is woensdagmiddag 3 april na een forse aanrijding een flinke ravage ontstaan. Eén persoon raakte lichtgewond.

Een automobiliste op leeftijd reed rond 16.15 uur in de richting van de Normandiëstraat. Zij moest ter hoogte van de Churchillstraat uitwijken voor een fietser, die zij lichtelijke raakte. De auto schoot vervolgens via de stoep door, reed dwars door een bushokje en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig.

De fietser is ter plekke nagekeken en bleek nagenoeg ongedeerd. De oudere vrouw is voor controle naar een ziekenhuis vervoerd. Door het ongeluk ontstond er in beide richtingen een file. Weggebruikers werden door de politie langs het ongeval geleid.

De gemeente Doetinchem is in kennis gesteld om de grote hoeveelheid glas op te ruimen en zal het ernstig beschadigde bushokje ontmantelen.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.