Redactie 112 0 reactie(s) zo 17 maart 2019, 5:23

Jongen (18) vernield twee politiewagens in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 14:14 uur

DOETINCHEM – In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03:30 uur, is een 18-jarige jongen uit Doetinchem aangehouden door de politie wegens vernieling van twee politieauto’s.

Een agent zag de jongen op het Simonsplein aan komen rennen. De jongen vond het vervolgens nodig om op de motorkap van een politieauto te klimmen om daarna vanaf het dak op de motorkap van een andere politieauto te springen. Hierdoor ontstond schade aan de politieauto’s.

De agent die het incident zag gebeuren stond te kijken en gaf zijn collega’s op de fiets door wat er gebeurd was. Ondertussen had de jongen de agent gezien en ging er snel vandoor. Op de Nieuwstad kon hij vervolgens tot stoppen worden gedwongen en werd hij aangehouden.

De jongen is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zal vandaag worden gehoord over de vernieling waar hij verantwoordelijk voor is.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.