Redactie 112 0 reactie(s) wo 06 februari 2019, 16:37

Auto botst tegen boom op de Stapeldijk- N312 in Ruurlo

Laatst bijgewerkt: zondag 14:14 uur

RUURLO – Op de Stapeldijk (N312) bij Ruurlo zijn woensdagmiddag 6 februari twee personen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 16.00 uur. De auto reed vanaf de Rondweg in de richting van de Tolhutterweg. Door nog onbekende oorzaak belandde de auto in de berm en botste tegen een boom. Door de klap tegen de boom kwam de auto aan de andere zijde van de weg tot stilstand. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig. Door het ongeluk werd de Stapeldijk enige tijd afgesloten voor verkeer.

Een grondverzetbedrijf, welke een paar honderd meter verderop zit, heeft de zwaargehavende auto met een shovel afgesleept. De ter plaatse gekomen brandweer maakte het wegdek schoon waarna de weg vrijgegeven kon worden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.