Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 februari 2019, 17:12

Grote brand op boerenbedrijf in Zieuwent

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:14 uur

ZIEUWENT – Op zondagochtend 3 februari is er omstreeks 10:15 uur een grote brand ontstaan in een grote schuur op een boerenerf aan de Kranenkampsweg in het Gelderse Zieuwent. Volgens de brandweer stonden er enkele landbouwmachines in de schuur. De brand was uitslaand en ging gepaard met veel zwarte rook dat enige tijd in de wijde omgeving was te zien.

De brandende schuur kan als verloren worden beschouwd. De brandweer is met vier blusvoertuigen, een hoogwerker en 4 watertankwagens ter plaatse. Men is aan het blussen en probeert uitbreiding van de brand te voorkomen. Op het boerenerf staan meerdere schuren. Brandweerlieden controleren al deze schuren. In ieder geval één stal met koeien is niet bij de brand betrokken, aldus een woordvoerder op Twitter.

Twee personen ademden rook in en zijn per ambulance voor verdere behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

112 Zieuwent

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zieuwent lees je in onze categorie 112 Nieuws Zieuwent. Alle 112 alarmeringen uit Zieuwent kan je live volgen via 112 meldingen Zieuwent.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.