Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 februari 2019, 16:33

Bestuurster auto gaat ervandoor na aanrijden man op parkeerplaats Jumbo

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:14 uur

DOETINCHEM – Op donderdag 31 januari heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de parkeerplaats van de Jumbo aan de JF Kennedylaan in Doetinchem. Een meneer op leeftijd is aangereden door een kleine donkere auto, welke achteruit uit een parkeervak kwam. De meneer kwam ten val en er zijn een aantal boodschappen gesneuveld.

De bestuurster van de kleine donkere auto met 4 deuren is niet gestopt om de schade af te handelen, maar is er vandoor gegaan. De bestuurster is volgens een getuige met hoge snelheid de Rozengaardseweg op gereden in de richting van het zwembad.

De politie komt graag in contact met de bestuurster of eventuele getuigen die een kenteken hebben genoteerd. Volgens de getuige zou het gaan om een blanke vrouw met blond haar tot net boven haar schouders en bril dragend.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.