Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 26 januari 2019, 18:23

Persfotograaf brengt brandend kacheltje naar buiten bij brandmelding in Vorden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:14 uur

VORDEN – Zaterdagmiddag 26 januari is de brandweer rond twintig over vijf opgeroepen voor een woningbrand aan het Addinkhof in Vorden. Hier bleek in een woning een sfeer kacheltje dat ethanol als brandstof gebruikt te enthousiast te branden. De bewoonster had zelf geprobeerd om het een blusdeken het vuur te doven maar dit mocht niet baten.

Een fotograaf van GinoPress B.V. die nog voor de brandweer arriveerde bij de woning heeft met handschoenen een aantal theedoeken het kacheltje naar buiten gehaald. Hier knapte het glas, dat normaal de vlammen moet ‘beheersen’, al snel. Buiten kon de ethanol, een moeilijk te blussen brandstof, veilig branden.

De brandweer heeft bij aankomst met een brandblusser het vuur gedoofd. De bewoonster bleef ongedeerd maar schrok wel flink. De woning is verder onbeschadigd gebleven en bewoonbaar, wel heeft de brandweer met een overdruk ventilator de woning geventileerd. Het kacheltje blijft voorlopig buiten staan.

112 Vorden

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vorden lees je in onze categorie 112 Nieuws Vorden. Alle 112 alarmeringen uit Vorden kan je live volgen via 112 meldingen Vorden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.