Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 januari 2019, 2:58

Twee mannen overvallen Chinees afhaalcentrum aan de Mozartlaan in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:14 uur

DOETINCHEM – Twee jongens hebben op donderdag 10 januari een afhaalchinees aan de Mozartlaan overvallen. De politie is meteen een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Rond 21.00 uur drongen de jongens de zaak binnen. Onder dreiging van een mes (of iets wat daar op lijkt) proberen ze achter de toonbank te komen. Een klant en de eigenaar weten de jongens uit de zaak te werken. Er werd geen buit gemaakt en niemand raakte gewond.

Signalement
Van de jongens is het volgende signalement bekend:

  • Waarschijnlijk gaat het om twee jonge jongens
  • Ongeveer 1.70 meter lang
  • Beiden hadden een slank en smal postuur
  • Waren geheel in het zwart gekleed. 1 jongen droeg witte sneakers.

Heeft u wat gezien of heeft u camerabeelden?

Heeft u gisteravond tussen 21.00 uur en 21.30 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Mozartlaan? Herkent u het signalement van de jongens? Of heeft u camerabeelden die wij nog niet hebben gezien? Dan horen wij dat graag! U kunt contact met ons opnemen via 0900-8844. Liever anoniem uw informatie doorgeven? Bel dan M 0800 7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.