Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 januari 2019, 2:09

Jongetje valt uit raam van woning in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:14 uur

DOETINCHEM – Een jongen van 7 jaar is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat hij uit een raam viel. Hij zou op bezoek zijn geweest bij familie aan de De Gaullestraat in Doetinchem toen hij van één hoog naar beneden stortte.

Om het gewonde kind zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te krijgen reed de ambulance eerst naar een weiland in de buurt. Daar kon de traumahelikopter beter landen en stapte een trauma-arts uit de helikopter over in de ambulance. Daarna reed de ambulance door naar het Radboudumc in Nijmegen.

Het is nog onduidelijk hoe de jongen uit het raam kon vallen. Ook is onbekend hoe hij er nu aan toe is.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.