Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 december 2018, 3:02

Auto op de kop in sloot op N315 bij Zelhem

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:14 uur

ZELHEM – Bij een eenzijdig ongeluk op de Rondweg N315 in Zelhem is zondagavond 23 december een automobilist lichtgewond geraakt. Hij is voor controle met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder reed omstreeks 23.15 uur vanuit de Stikkenweg over de Rondweg richting de Hummeloseweg. In een scherpe bocht belandde de auto in een slip en kwam op zijn kop in een sloot terecht. De bestuurder raakte hierbij lichtgewond. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig. Een omstander verleende eerste hulp en kon na aankomt van de hulpdiensten zijn weg vervolgen.

Het overige verkeer had geen hinder van het voorval. Vermoedelijk speelde een natte weg door de regenval een rol als oorzaak van het ongeval. De auto werd afgesleept.

112 Zelhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zelhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Zelhem. Alle 112 alarmeringen uit Zelhem kan je live volgen via 112 meldingen Zelhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.