Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 16 december 2018, 3:35

Zolderbrand in woonboerderij aan de Doetinchemseweg (N315) in Zelhem

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

ZELHEM – In een schoorsteen van een woonboerderij aan de Doetinchemseweg (N315) in Zelhem is zaterdagavond 15 december een felle brand ontstaan. Later bleek het om een zolderbrand te gaan. Er raakte niemand gewond.

De brand werd kort na 22.30 uur gemeld. Bij aankomst bleek de brand dusdanig fel te zijn dat de brandweer extra personeel en materieel nodig had. De Zelhemse brandweer kreeg assistentie van het korps uit Doetinchem. Bij eerste onderzoek bleek er warmteophoping te zijn tussen het plafond en het schoorsteenkanaal. Nadat alles onder controle was bleek er kleding(verpakking) tegen de pijp te hebben gelegen wat gesmolten was. Dit bleek ook de oorzaak van de brand te zijn.

Uiteindelijk bleek het een zolderband te zijn en geen schoorsteenbrand. De woning liep de nodige schade op.

112 Zelhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zelhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Zelhem. Alle 112 alarmeringen uit Zelhem kan je live volgen via 112 meldingen Zelhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.