Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 november 2018, 18:29

Weg bezaaid met boodschappen na aanrijding in Warnsveld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

WARNSVELD – Op de kruising Almenseweg met de Lochemseweg (N346) tussen Lochem en Warnsveld heeft zondagavond 18 november opnieuw een forse aanrijding plaatsgevonden. Bij het ongeluk raakten twee personen gewond. Zij zijn met verschillende ambulances naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde kort voor 18.00 uur. Een automobilist, komende vanuit de Almenseweg, wilde de Lochemseweg oversteken. Hierbij zag hij een naderende auto, die vanuit de richting Lochem kwam, over het hoofd. Een forse aanrijding was hierdoor het gevolg. Een auto sloeg daarbij over de kop en er ontstond een flinke ravage. De boodschappen die net gedaan waren lagen verspreid over het wegdek.

De gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig. Het overige verkeer werd door de politie langs het ongeval geleidt. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

De genoemde kruising is lange tijd in opspraak. Alle drie de omliggende gemeentes (Bronckhorst, Zutphen en Lochem) willen een rotonde op deze plek. Echter weigert de provincie Gelderland hieraan mee te werken. Ook weggebruikers vinden de net aangepaste kruising gevaarlijk. Ook buurtbewoners klagen over de kruising.

112 Warnsveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Warnsveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Warnsveld. Alle 112 alarmeringen uit Warnsveld kan je live volgen via 112 meldingen Warnsveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.