Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 november 2018, 16:48

Wandelaar vindt botresten van mens in bosperceel bij Hummelo

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

HUMMELO – Op de hoek van de Zomerweg en de Zutphen Emmerikseweg in Hummelo zijn gisteren, dinsdag 13 november, botresten van een mens gevonden.

De vondst werd gedaan door een wandelaar bij een bosperceel, die met een metaaldetector de lugubere vondst deed. Dit vertelt de wandelaar tegenover Omroep Gelderland. Het zou gaan om een dijbeen, schedel en een portemonnee met ID kaart. Sinds het begin van de avond is de politie hier bezig geweest met een groot onderzoek. Ook vandaag is het onderzoek voortgezet. 

112 Hummelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hummelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Hummelo. Alle 112 alarmeringen uit Hummelo kan je live volgen via 112 meldingen Hummelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.