Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 27 oktober 2018, 16:36

Ernstig gewonde bij botsing tegen boom in Hengelo

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

HENGELO – Op de Vordenseweg N316 tussen Hengelo en Vorden hebben zaterdagochtend 27 oktober vrijwel tegelijkertijd twee ongelukken plaatsgevonden, waarvan één ernstig. Een slachtoffer is met ernstige verwondingen per traumahelikopter naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Het eerste ongeluk gebeurde kort voor 7.30 uur. Een automobilist wilde vanuit de richting Hengelo linksaf slaan om de Tolweg in te rijden. Op dat moment werd hij ingehaald door een automobilist. Hierbij werd de auto licht aangetikt en belandde in een slip en botste zijwaarts tegen boom. De automobilist raakte daarbij zeer ernstig gewond. De andere automobilist kwam met de schrik vrij.

Kort na dit ongeluk gebeurde ruim 50 meter verderop een tweede aanrijding. Een auto, welke in de richting van Vorden reed, werd frontaal aangereden door een auto met aanhangwagen. Hierbij raakte één persoon lichtgewond. Gealarmeerde hulpdiensten rukten met groot materieel uit naar beide ongelukken. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De brandweer uit Hengelo verzorgde het eerste ongeluk samen met het korps uit Zutphen en Vorden verzorgde het tweede ongeluk.

Door het ongeluk heeft de Vordenseweg tussen de Lankhorsterstraat en de Deldensebroekweg lange tijd in beide richtingen dicht gezeten. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Alle voertuigen van beide ongevallen moesten worden afgesleept.

112 Hengelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Hengelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Hengelo. Alle 112 alarmeringen uit Hengelo kan je live volgen via 112 meldingen Hengelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.