Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 oktober 2018, 18:27

Drie personenauto’s betrokken bij aanrijding in Ruurlo

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

RUURLO – Op de Vordenseweg N319 is maandagmiddag 1 oktober na een kettingbotsing een bestuurder gewond geraakt aan zijn hoofd. De man, welke een hevige bloedneus had, is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. In het totaal raakten er drie auto’s bij de botsing betrokken.

Alle drie de voertuigen reden vanuit Vorden in de richting van Ruurlo. Ter hoogte van de rotonde Zelhemseweg merkte de achterop komende bestuurder te laat op dat het verkeer voor hem langzaam rijdend was. De bestuurder probeerde een botsing te voorkomen maar botste achterop zijn voorganger, welke in botsing kwam met een derde voertuig. De bestuurder van de middelste auto raakte gewond.

Twee van de drie voertuigen moesten worden afgesleept. De auto, welke als laatste geraakt werd, kon met lichte schade zijn weg vervolgen. Het overige verkeer had de nodige hinder van het voorval.

112 Ruurlo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ruurlo lees je in onze categorie 112 Nieuws Ruurlo. Alle 112 alarmeringen uit Ruurlo kan je live volgen via 112 meldingen Ruurlo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.