Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 september 2018, 3:17

Auto frontaal tegen boom in Lochem, voorwiel belandt op bijrijdersstoel

Laatst bijgewerkt: zondag 14:13 uur

LOCHEM – Op de Sluitdijk in het buitengebied tussen Lochem en Almen heeft vrijdagavond 28 september ter hoogte van de Lochemse Golf & Countryclub een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden. De bestuurder, een 48-jarige man uit Gorssel, raakte slechts lichtgewond.

De man reed kort na 23.00 uur in de richting van de Zutphenseweg (N346). In een scherpe bocht reed bestuurder, gezien de schade, met een geringe snelheid rechtdoor. De auto botste vervolgens tegen een boom. De klap was dusdanig hard dat het rechter voorwiel voor de bijrijdersstoel terecht kwam. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig. De brandweer van Almen haalde de man uit zijn voertuig en kon, met lichte ondersteuning, lopend naar de ambulance.

Nadat het voertuig veilig gesteld was, keerde de brandweer huiswaarts. Van de auto bleef niets meer over en moest worden afgesleept.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.