Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 15 september 2018, 16:18

Automobilist in Vorden verliest macht over het stuur en botst tegen boom

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

VORDEN – Op de Zutphenseweg in Vorden is zaterdagmiddag 15 september een automobilist door nog onbekende oorzaak tegen een boom gereden. Beide inzittenden zijn voor controle met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Hulpdiensten kregen omstreeks 13.00 uur de melding van het ongeval. De bestuurder, een man op leeftijd, reed vanuit het centrum in de richting van Zutphen. Net voorbij de kruising met de Boonk en de Docter C. Lulofsweg verloor de bestuurder de macht over het stuur. Hierbij reed het voertuig de stoep op om vervolgens via het grasveldje tegen een boom tot stilstand te komen. Omstanders verleenden direct eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten.

Vermoedelijk is de bestuurder onwel geworden. Een garagehouder uit dezelfde straat waar het ongeluk gebeurde heeft het beschadigde voertuig meegenomen.

112 Vorden

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vorden lees je in onze categorie 112 Nieuws Vorden. Alle 112 alarmeringen uit Vorden kan je live volgen via 112 meldingen Vorden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.