Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 06 september 2018, 17:46

Preventieactie fietsendiefstal op het Simonsplein in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

DOETINCHEM – Op zaterdag 08 september vindt er tussen 10.00 uur en 16.00 uur een preventieactie plaats met betrekking tot fietsendiefstal op het Simonsplein in Doetinchem. Een preventieteam zal onder begeleiding van de wijkagent fietsen controleren en burgers informeren hieromtrent.

Zij zullen u van informatie voorzien bij het herkennen en controlen van gesloten fietsen, hoe deze op juiste wijze af te sluiten en het voorkomen van diefstal van accu bij electrische fietsen. Daarnaast zijn er graveeracties.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.