Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 13 augustus 2018, 17:42

Frontale aanrijding bij beruchte chicanes in Vorden

Laatst bijgewerkt: zondag 14:12 uur

VORDEN – Op de Wildenborchseweg in Vorden heeft maandagmiddag een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s bij één van de in opspraak geraakte betonnen chicanes. Er raakte niemand gewond.

De aanrijding gebeurde omstreeks 16.45 uur. Eén van bestuurders zag ruimte om nog door de chicane heen te rijden maar zag een voorrangsbord over het hoofd. Beide bestuurders namen hierbij hun voorrang waardoor het fout ging en de frontale aanrijding niet meer voorkomen kon worden. Een van de voertuigen belandde in de berm en kwam net voor een boom tot stilstand. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig. Eén van de bestuurders, een man uit Raalte, werd ter plekke door het ambulancepersoneel gecontroleerd.

Het verkeer moest enige tijd een alternatieve route zoeken. Zij moesten daarom dus bij het ongeval rechtsomkeer maken. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.