Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 augustus 2018, 16:30

Veel schade bij aanrijding tussen twee personenauto’s in Zelhem

Laatst bijgewerkt: zondag 14:12 uur

ZELHEM – Op de Aaltenseweg tussen Zelhem en Hengelo (Gld.) heeft maandagmiddag 6 augustus op de kruising met de Varsselsestraat een forse aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto. Eén persoon raakte hierbij lichtgewond. Hij is ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld.

Een automobilist reed over de Aaltenseweg in de richting van Hengelo. Ter hoogte van de Varsselsestraat zag hij vermoedelijk een van rechts komende bestuurder over het hoofd. Een forse aanrijding was hierdoor het gevolg. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Omstanders ontfermden zich voor aankomst van de hulpdiensten om de bestuurders. De andere betrokken bestuurder kwam met de schrik vrij.

Beide voertuigen liepen flinke schade op en moesten worden afgesleept. Het overige verkeer had vrijwel geen hinder van het ongeval.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.