Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 juli 2018, 18:47

Brand in busje van ‘Kook jij of ik?’ op N346 bij Warnsveld slaat over naar berm

Laatst bijgewerkt: zondag 14:12 uur

WARNSVELD – Maandagmiddag 16 juli is rond twintig voor zes brand ontstaan in een bedrijfswagen van ‘Kook jij of ik?’ op de Lochemseweg (N346) tussen Warnsveld en Lochem.

De bestuurder reed vanaf Warnsveld in de richting van Lochem met een auto vol eten toen er ter hoogte van de Keminkstraat door nog onbekende oorzaak brand ontstond in het voertuig. De bestuurder zette het voertuig aan de kant en ondernam een bluspoging met een poederblusser. Tijdens deze bluspoging vond een explosie plaats. De bestuurder van de auto is ongedeerd gebleven. De Lochemseweg (N346) is ter hoogte van het brandende voertuig in beide richtingen afgesloten.

De brand is overgeslagen naar de berm en ongeveer 25 vierkante meter van de berm is aangetast, ook aan de andere kant van een fietspad -wat tussen het brandende voertuig en de berm ligt- is in brand gevlogen. In verband met deze uitbreiding naar de berm en de aanhoudende droogte schaalde de brandweer op naar het sein middel brand. Het vuur is inmiddels onder controle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.