Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 26 juni 2018, 16:57

Uitslaande brand in schuur met gasflessen in Aalten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:12 uur

AALTEN – Een voormalige varkensschuur aan de Kappersweg in Aalten staat in brand. Er liggen gasflessen in en ook ligt er olie opgeslagen, meldt de veiligheidsregio.

De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand en is met man en macht aan het blussen. De vlammen slaan hoog uit het dak en er is veel rookontwikkeling.

De eigenaar heeft bij een bluspoging rook ingeademd. Uit voorzorg wordt hij gecontroleerd door de ambulance. De brandweer wordt voorzien van schone kleding, ademlucht en drinken. Salvage handelt de schade verder af.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, mogelijk zijn zonnepanelen op het dak van de schuur de oorzaak.

112 Aalten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Aalten lees je in onze categorie 112 Nieuws Aalten. Alle 112 alarmeringen uit Aalten kan je live volgen via 112 meldingen Aalten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.