Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 23 juni 2018, 16:39

Getuigenoproep na verkeersconflict tussen motorrijder en automobilist

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:12 uur

DOETINCHEM – Op dinsdag 19 juni 2018, omstreeks 17.15 uur vond een verkeersconflict plaats tussen een motorrijder en een bestuurster van een personenauto.

Het incident vond plaats aan de Bilderdijkstraat in Doetinchem ter hoogte van de nieuwe verkeersdrempels nabij school ’t Noorderlicht. De motorrijder heeft zich hierbij zodanig misdragen, dat de bestuurster van de personenauto aangifte deed van meerdere strafbare feiten. Er waren op dat meerdere mensen op straat, die iets gezien moeten hebben. De politie is op zoek naar deze getuigen.

Heeft u iets waargenomen? Neem dan contact op met politie Achterhoek-West en bel 0900-8844.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.