Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 april 2018, 18:02

Twee licht gewonden bij aanrijding in Zelhem

Laatst bijgewerkt: zondag 14:11 uur

ZELHEM – Op de Doetinchemseweg N315 bij Zelhem heeft woensdagmiddag 25 april ter hoogte van de Wassinkbrinkweg een flinke kop- staartbotsing plaatsgevonden. Beide bestuurders, een man een vrouw, zijn per ambulance voor controle naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde kort voor 15.00 uur. Een tractor, welke het verkeer op hield, reed in de richting van Doetinchem. Een automobilist merkte het langzaam rijdende verkeer voor zich te laat op en botste op zijn voorgangster. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Beide personen zijn voor controle naar het ziekenhuis in Doetinchem gebracht.

Het ongeluk leidde in beide richtingen hinder op en werd door de politie geregeld. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.