Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 april 2018, 18:49

Brandweer in actie voor dier in nood in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 14:11 uur

DOETINCHEM – In een vijver aan de Beukenhage in Doetinchem is woensdagochtend 18 april een eend met een visdraad om zijn lichaam vast komen te zitten in een tak van een boom. Na ruim een uur vast te hebben gezeten werd de eend door de brandweer bevrijd en kon hij of zij weer heerlijk rondzwemmen.

Kort na 11.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een dierenhulp. Een paar jongens waren aan het vissen toen de onfortuinlijke eend door het visdraad zwom. Mogelijk schrok de eend ergens van waardoor deze naar het eilandje vluchtte maar met het visdraad vast kwam te zitten in een tak van een boom. De brandweer kwam uiteindelijk na meerdere pogingen te hebben gedaan op het eilandje en knipte het visdraad los. Nadat de eend weer heerlijk kon rondzwemmen was de klus voor de brandweer afgedaan.

Op een missende vishaak na kwam alles tot een goed einde. De brandweer keerde daarop terug naar de kazerne.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.