Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 24 maart 2018, 17:52

Motorrijders onderuit bij beruchte chicanes in Vorden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:11 uur

VORDEN – Op de Wildenborchseweg in Vorden zijn zaterdagmiddag 24 maart twee motorrijders onderuit gegaan. Eén motorrijder raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15.45 uur. Een groepje van vier motorrijders reden in de richting van Lochem. Ter hoogte van de tweede betonnen chicane, welke in opspraak zijn geraakt, gingen twee van de vier motorrijders onderuit. De chicanes moeten ervoor zorgen dat verkeer minder hard rijdt.

Vanuit de richting van Lochem kwam een bestelbusje aanrijden, welke bij de chicanes voorrang heeft. De eerste twee van de vier motorrijders konden voor het busje langs maar de achterste twee moesten wachten. Door een remactie gingen beide motorrijders onderuit, waarvan er eentje tegen de betonblokken gleed. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig en ontfermden zich over het gewonde slachtoffer.

Eén van de twee motoren moest worden afgesleept. De ander liep kapschade op en kon zijn weg vervolgen. Door het ongeluk werd de Wildenborchseweg in Vorden enige tijd in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

112 Vorden

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vorden lees je in onze categorie 112 Nieuws Vorden. Alle 112 alarmeringen uit Vorden kan je live volgen via 112 meldingen Vorden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.